Ziarah

ATTENTION : You will need to click on the title of each article to read the full post, yang mana rasa macam tergantung..

Sunday, January 2, 2011

Salam Alayk. Selama tiga bulan, saya, Nur Syazadiyanah binti Suraini .... tidak boleh lagi....
tidur sepuas puasnya pagi petang siang dan malam...
online sepuas-puasnya pagi petang siang dan malam
Baby Baking
baking sepuas-puasnya pagi petang siang dan malam (or is it EATING?haha)
dan berNIAT utk masak macam2 pagi petang siang dan malam
tak lupa jugak untuk baca novel pagi petang siang dan malam

plkn damai part resort.

p/s: saje2 je search for sape2 yg dapat merbok kan, tapi jumpa CHIEF dia punya profile. UPLOADED GAMBAR PENDAFTARAN HARI PERTAMA. wakkakaka~~~
well, i won't tell u guys what's his name .. sbb nnt esok dia upload gamba ktorang pulak, second day. hahah. ;D

Guys, sori salah silap, if i ever owe you anything, halalkan la eh seposen dua. xD
annd, to my family and friends yg akan sambut bday within these three months,
HAPPY BIRTHDAYYYY!!! wajib wajib wajib play video bawah ni.


i think i'm gonna treat [plkn] special; by introducing myself

"Nama? Diyanah"
hehehehehehehehehe

1-1-11

Saturday, January 1, 2011

tahun baru dan dia meninggal dunia.
kita?



semoga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya. Amin.
 
Design by Pocket