Ziarah

ATTENTION : You will need to click on the title of each article to read the full post, yang mana rasa macam tergantung..

Terima kasih, untuk memori.

Tuesday, September 24, 2013







Masa nak cari sorang lelaki untuk group, kita semua mcm cuak-cuak gitu. Akhirnya pilih untuk panggil Abrar join us.. Daripada tak pernah langsung langsung bersembang sampai masuk topik yang completely random.

Cepat je kita masuk. 

Projek pertama berdurasi dua minggu ni, setiap malam kita stay up sama-sama, sampai ke sudah. 
2 minggu rasa macam sangat lama, 2 minggu yang padat. 
kongsi cerita, kongsi hikmah. kongsi gelak tawa. kongsi rasa hati.


I am so blessed to work with them.
To know them.
Seminggu sebelum habis projek dah terfikir sedihnya bila projek ni dah habis.
Dah tak de reason untuk stay up sekali.
Dan akhirnya, air mata tumpah jua.
Dari hati yang konon rasanya dah keras lagi kental membatu.
Menitis,
Memikirkan things aren't gonna be the same after this.

Terima kasih untuk memori.
Moga dipermudah segala urusan yang mendatang.

I don't want to forget GABAK.
I want to remember GABAK. Sampai bila-bila.

Responsibilities.
Punctuality.
Chances.

Best experience working as a team, ever.

Biar orang yang kita kenal, yang kita kenal. 
Bukan yang orang lain kenal.
*One Last Chance - James Morrison*
*93 Million Miles - Jason Mraz*


Saturday, September 7, 2013


Sometimes as we strive our way towards success, there comes a part where we feel as if the sky is falling, as if everything is just going wrong.
Chin up, and remind ourselves of The One up there, The One and Only in control of this universe, showering blessings from above. :)

I do simple graphics at http://instagram.com/duudle .. those are kind of like my NTS reminders ..Feel free to share and spread the doodles from that page, and if u need a higher reso just leave a comment there. :)

Just a little something I do and I hope it benefits :)

K.O.T.A.K [Short Film]

Thursday, September 5, 2013




 
Design by Pocket