Ziarah

ATTENTION : You will need to click on the title of each article to read the full post, yang mana rasa macam tergantung..

The things I once worried of.

Friday, June 16, 2017

Ntah. Assignment banyak lagi. I just feel like blogging malam ni. Just a quick one.
Esok ada appointment dengan business manager syarikat carpet untuk dapat material samples. Peh, nak mintak sample je pun.
Nebes ambe.

Lately I've been taking selfies. Lol apa punya statement ni? motif sangat. I mean, sangat dah tak kisah bergambar dengan orang. Asyik fikir, bila lagi. Sebelum ni kemain susah nak bergambar. asyik fikir i really want the moments captured.

Suka tengok bila kawan kita seronok. Bahagialah, bila orang bahagia.
Lately asyik suka tenung kawan-kawan. Terpandang lama. Lagi nak grad lagi sedih.
K padahal belum officially habis lagi third year.

Sepanjang hidup penuh cabaran mental fizikal rohani jasmani segala ni, dengan orang sekeliling lah kita tempuh.
Satu hari nanti, those long conversations sampai ke tengah pagi tengah malam, will be much shorter, those inside jokes those stuff we share sama-sama, group-group whatsapp maybe dah tak berbunyi dah. atau bunyi sekali sekala just to say hi.
maybe.

Life is busy love is there. Hopefully.

Soon masing-masing akan bawa diri. masing-masing akan ada their own little family.
dan masa tu, satu je saya harap sebenarnya, jangan lupa saya.

(Tapi sebenarnya lebih kepada fikir if I die young. implikasi dekat both family dan kawan-kawan. 

macam mana kalau tak sempat sampaikan apresiasi?
macam mana kalau ada broken hearts i couldnt mend?
hearts that have hurt because of me, because of what i did or what i said.)

--
Update June 2017: This was written in 2015, tak publish. Dan masing-masing dah bawa diri. Embrace it.
 
Design by Pocket