Ziarah

ATTENTION : You will need to click on the title of each article to read the full post, yang mana rasa macam tergantung..

31 Yuli 2017

Wednesday, August 2, 2017

My 2015 birthday outing. 

Ayu's 2015 birthday outing

Qila's 2017 birthday outing?

2015. I remember masa ni we (esp Miah) were so intrigued tengok orang main dkt arcade ahah


(Aimi came with Angah and little Hafiyyy, had to leave earlier)

Aimi, Qila and  Ayu just finished their final submission for the semester. Masing-masing sekarang housemates and studio-mates doing their Masters dkt UiTM. Miah just got back from the UK, obtained her Masters from LJMU, alhamdulillah. I, incidentally had to be in KL once again for another TFM screening.
THIS IS IT. THIS IS A PERFECT TIME. MUST, MEET, UP!

While I'm currently running away from most other people, ziz lavlehss, ziz, can't miss the chance berjumpa. Walaupun memang penat UKCG, but man, who am I kidding, this is one of my charging docks!

Secara praktikalnya, depa nilah teman sebilik, teman setidur, I mean teman tak tidur, started way back since CFS. And all of them taking Architecture after foundation while I went for arts and design, means they graduated their Part 1 one year earlier than I did my degree. I have to admit, from my previous posts, indeed my final year was the...loneliest. I felt the loss. They came for my birthday, yes, occasionally checking up on me but blergh, memang tak sama lah.

Catching up berjam-jam lamanya melepet dan (almost) non-stop tambah air dan dipping sauces.. sampailah Along call, tiba masanya untuk pulang ke Penang..

Terima kasih. Moga masing-masing berjaya dalam jalan yang dipilih. Until we meet again.

--
Other people may have only seen the groomed ready-to-face-the-world version, but I can tell you these lovelies have seen the vulnerable behind-the-scene version of me, of one another. Yang mamainya, yang mengigaunya, yang tiba-tiba menangis dekat tangganya, yang makan tidur tak terurusnya, hal-hal laundrynya ahhaha, momen yang tak lalu makannya, yang terlebih-lebih makannya, yang taknak bangunnya, yang tak boleh tidurnya, yang malas mandi atau terlebih rajin mandinya lol macam-macamlah.

My studio-mates have only known about the convocation awards on that day itself, while these people knew it months earlier. They weren't there to celebrate physically but their encouragement really lifted me up.

Jadi, tipulah kalau tak terkesan menghabiskan baki setahun tanpa these familiar faces.

---

"I'm so glad I got to meet you today."
"So glad to meet you too."

"Don't feel down to be the best! That's what you are destined to do and don't let other people drag you down, go on at your own pace, you are an individual with aims and feelings. Do what you think is right, and just share your success and happiness without the need to hold back." TATJ, 2017.

Selamat Hari Raya

Wednesday, July 5, 2017

A year of hiatus, can you believe it? Blogging since 2008, (2004 to be exact)... Lepas tu setahun privatekan blog. Ye ye je macam ada orang perasan je. 😂

I haven't stopped, of course. I still write every now and then, dalam phone punya notes, instagram essays...huhuhuhuhdie.

Selamat Hari Raya. This is one of the notes I kept last puasa.

Cerita iftorrrr:

I was at work. 5pm. Dpt mesej mak suruh goreng mee balik kerja nnt. Mak nak pergi kedai ambil kereta baru servis. Mak dah nak keluar tapi duk fikir juadah lagi. Nampak ye di situ mem tengah kalut.

So I got home, mak belum balik lagi, abah dah balik.

Abah mintak siapkan lauk nak hantar ke atok dan wan. Sambil menggoreng mi dan memanaskan lauk, dengar pintu terbuka, mak balik.

"Buat kuih apa harini?" abah tny mak yang baru masuk rumah.
"Tak ada buat kuih pun..." mak jwb slow.. Abah suka makan kuih utk berbuka.

"Eiiihh.. Tak buat kuih...?!" abah cuba annoy mak, dari meja makan. They weren't facing each other.

"Saya ni keluar masuk keluar masuk harini... Mana sempat nak buat blabla.." mak tgh bkk tdg, dkt ruang lain.

"Alah... Abah nak jugak makan kuih..." second successful attempt to annoy.
"Mana sempat singgah mana2 tadi, terus balik rumah..." mak cuba tenang tp dpt rasa aura fed up tu ye.

Masa yang sama I saw abah put something on the table. Bawah tudung.

Dah siap bungkus lauk untuk atok. Hulur bekal ke abah. Nampak abah tambah something dan tahan senyum. Abah keluar.

Mak kembali join di dapur nak siap2 meja. Bukak tudung saji.

Ada tepung bungkus, lompang dan seri muka.

Mak takleh tahan senyum "Eiiihhh. Saja je lah nak buat orang marah."

😂😂😂😂
 
Design by Pocket